♥ ♥ منتديات ♥ ♥ وشات أوزى ♥ ♥

عزيزى الزائر/ عزيزتى الزائره/ أهلا ومرحبا بكم فى منتدانا الراقى يشرفنا تسجيلكم وأنضمامكم لأسرتنا ويسعدنا زيارتكم الكريمه

نشكركم

أدارة المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

♥ ♥ منتديات ♥ ♥ وشات أوزى ♥ ♥

عزيزى الزائر/ عزيزتى الزائره/ أهلا ومرحبا بكم فى منتدانا الراقى يشرفنا تسجيلكم وأنضمامكم لأسرتنا ويسعدنا زيارتكم الكريمه

نشكركم

أدارة المنتدى

♥ ♥ منتديات ♥ ♥ وشات أوزى ♥ ♥

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
♥ ♥ منتديات ♥ ♥ وشات أوزى ♥ ♥

♥ ♥ منتديات ♥ ♥ وشات أوزى ♥ ♥ عالم من الأبداع والتميز ♥ ♥

اهلا وسهلا بكم فى منتدى اوزى
Cool Purple 
Pointer

    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه

    avatar
    ????
    زائر


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Empty بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه

    مُساهمة من طرف ???? الأحد يناير 17, 2010 3:38 am

    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه C7d3b3e10c



    المكونات



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 3588b63e54



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 3cb2726ad5



    العجينه.



    400 جرام دقيق

    م ك خميره فوريه

    م ك سكر
    3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون)
    كوب لبن للعجن



    الصلصه



    4 م ك كاتشب

    2 م ك صلصه
    2 م ك خل



    للوجه




    زيتون اسود..و اخضر

    فلفل رومي الوان
    جبن رومي
    جبن مونزريلا
    لحم مفروم(انا استخدمت بقايا لحم كان عندي)
    الطريقة..
    هضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء..حتى تعمل..



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 75dff66410


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Db855335d1




    لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Ea50616c91


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه F431035fe7



    اضعها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر..

    و هذا شكلها ..



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Fd0b1708c7


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه E3a4a674ac




    بفرد النصف في الصنيه..




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 90b2c4166c




    و اضيف كميه من الجبن الرومي و المونزريلا


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 880190decc




    و افرد عليهم باقي المقدار




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 738ab9447d




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه C8af8538d2




    بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 185c4b6867




    بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب..




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 6a81363bab




    اوزعها على الوجه




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 0826368589




    اضيف جزء من الرومي




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 6fe326271b




    بقايا اللحم بعد تفتيتها...




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 563ed37696




    الزيتون



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 103506ce12




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 0887e5be57




    ثم بضيف الفلفل الالوان



    ثم بضيف الفلفل الالوان




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 5cd4cda94c




    ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 7602cc44fd




    هذا شكلها قبل دخولها الفرن..




    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Fac05cbf0e



    بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار


    بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا



    و ده شكلها بعد خروها فوراا



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 0d17b59f13



    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه C7d3b3e10c




    تقطع..و تقدم...و بالف هناااا

    avatar
    ????
    زائر


    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه Empty رد: بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه

    مُساهمة من طرف ???? الثلاثاء يناير 19, 2010 12:46 am

    بيتزاااا روووووووووعه هتبكى من جمالها  وهتاكل المنتدى هههههههههههههههههه 25

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 8:50 am